ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ 37ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΜΕ-ΟΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

ΕΚ ΤΟΥ 37ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

Ανέκαθεν και κατ΄ επανάληψη είθισται στη βάση του ηθικού εθιμικού συνδικαλιστικού γίγνεσθαι, για την εκλογή Προεδρείου στην ΟΜΕ-ΟΤΕ και όχι μόνο, την πρώτη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου να την επιμερίζεται και να την καταλαμβάνει η όποια παράταξη συγκεντρώνει τους περισσότερους συνέδρους, κυρίως και κατά κανόνα έτσι όπως αυτοί προκύπτουν από την εκλογική βάση των πρωτοβαθμίων σωματείων.

Παρά ταύτα, σήμερα στην ΟΜΕ-ΟΤΕ περί όλων των ανωτέρω, διακρίνουμε εγκάθετες συμπεριφορές αλλοίωσης και νόθευσης της πρωτογενούς εκλογικής βούλησης της βάσης, δηλαδή συμπτώματα όμοια μ΄ αυτά της πολιτικής καθημερινότητας, για τα οποία αν ολιγωρήσουμε, ως φυγόπονοι Πόντιοι Πιλάτοι, θα θέσουμε τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα σε επικίνδυνες ατέρμονες περιπέτειες (διασαλεύοντας την ομαλότητα), με πρωταγωνιστές και πάλι τους διαχρονικά υπόλογους για την εκποίηση του Ο.Τ.Ε. και την καταβαράθρωση των εργασιακών σχέσεων ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ και των λοιπών κομματόφωτων παρατάξεων.

Η παράταξή μας αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει ούτε θα συνεπικουρήσει στις «φιλοδοξίες» των παρωχημένων ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ για την κατάληψη συνδικαλιστικών θώκων. Όμως η εν δικαίω θέση μας στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα αποτυπωθεί θετικά, μόνο σ΄ αυτή, την όποια παράταξη καταμέτρησε δικαστικά εκλογοσυνεδριακά τους περισσότερους συνέδρους. Ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζουμε το όποιο άλλο ενδεχόμενο ισάριθμο αλλοιωμένο εκλογοσυνεδριακό αποτέλεσμα, που προέκυψε από παρεισφρύσαντα σύνεδρο εξ άλλης κομματικής παράταξης (η οποία ώφειλε να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα σήψης, ενδεχόμενη δε περαιτέρω αδιαφορία της προξενεί μόνο υποψίες). Εκτός μόνον εάν ο παρεισφρύσας ή η παράταξη καταγωγής, γνωρίζει ή γνωρίζουν, τότε να δηλωθεί ευθαρσώς, φανερά η κομματική ενταξιακή μεταπήδησή του. Ας αποτυπωθεί λοιπόν με παρρησία η ηθική αριθμητική των αριθμών ειδάλλως τίθεται μείζον ηθικό συνδικαλιστικό ζήτημα.

Οι Ακομμάτιστοι δηλώνουν ότι όπως καθαρά και φανερά και με αξιακές αρχές λειτούργησαν με ακεραιότητα, χωρίς μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες στο 37ο συνέδριο, κατά τον ίδιο τρόπο δίκαια και τίμια θα λειτουργήσουν και για την συγκρότηση του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Ταυτόχρονα καταδικάζουμε τις όποιες μηχανορραφίες και δολοπλοκίες των κομματικών παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και λοιπών κομματολαμπαδοφόρων.

ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 29 Δεκέμβριος 2013 20:13