ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

Συνάδελφοι,

Ο κατακλυσμός των ακραίων αντεργατικών μέτρων στα ασφαλιστικά-εργασιακά -φορολογικά δεν έχει προηγούμενο. Και όμως, ενώ εξαφανίζονται δικαιώματα 90 ετών και διώκεται η μισθωτή εργασία, το συνδικαλιστικό κίνημα (ΓΣΕΕ κ.λ.π.) εθελοτυφλεί και ερωτοτροπεί κομματικά με τους κυβερνώντες, συγκαλύπτοντας και αδιαφορώντας α) με σκόπιμες υποβαθμισμένες Σαββατιάτικες ή απογευματινές δήθεν συγκεντρώσεις- υποσυγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είτε στην Πλατειά Κοτζιά είτε στην Πλατειά Κλαυθμώνος), β) με ηθελημένες ασυντόνιστες χωρίς μαζική προετοιμασία-προειδοποίηση υπότονες-αραιότατες-άκαιρες απεργίες.

Δυστυχώς, η ΓΣΕΕ και τα υποβάθμια σωματεία διά της σιωπής τους συνηγόρησαν και συνηγορούν στην υλοποίηση των πρωτοφανών καταιγιστικών μέτρων του υπουργείου «ανεργίας» κατά των εργαζομένων.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ υπνοβατεί, ενώ στην ΠΕΤ-ΟΤΕ περισσεύει το έλλειμμα ομοψυχίας. και ενώ οι διοικούντες εξαγγέλλουν προσεχώς ότι θα εφαρμόσουν ακόμη πιο επώδυνα μέτρα, δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία οργανωμένη ενημέρωση-αντίσταση.

Συνάδελφοι, μη παρακολουθείτε και αποξενωθείτε από το ελεγχόμενο πελαγοδρόμιο των εξαρτημένων κομματικών παρατάξεων τύπου ΔΑΚΕ (Ν.Δ.), ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ), ΕΣΚ (ΚΚΕ) και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ). Να ξεσηκωθείτε και να συμμετάσχετε σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το παθογενές κομματικό Σ.Κ. απογοητεύει τους εργαζόμενους και δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο του.

Δείτε σήμερα την επανεμφάνιση εισοδιστών εντεταλμένων κομματικών συνδικαλιστών (αυτούς που οξείδωσαν το Σ.Κ.) συνταξιούχων και εν ενεργεία να νεκρανασταίνονται σε κυβερνητικές θέσεις ως και στα Δ.Σ. Οργανισμών.

Δυστυχώς το Σ.Κ. τώρα που θα έπρεπε να είναι μαχητικό και διεκδικητικό, είναι παθητικό, συνένοχο, κομματικά εξαρτημένο-πειθαρχημένο και διάγει συνειδητά την περίοδο «ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» ένεκα κομματικών εντολών.

Συνάδελφοι η «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», η παράταξη της βάσης των απλών συναδέλφων συμπαγώς αντιστέκεται στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα των κυβερνώντων αλλά ταυτόχρονα επιτίθεται και καταδικάζει με σφοδρότητα, τους προς το παρόν «ακατονόμαστους ψευτοσυνδικαλιστές» εισοδιστές, παρασιτικούς, ιδιοτελείς, κομματικά στρατευμένους, επιβουλείς του υγιούς Σ.Κ., εφιάλτες, επίορκους, δοσίλογους και αργυρώνητους με κομματικά φλουριά συνδικαλιστές, δήθεν εργαζόμενους, που εξαργυρώνουν την ψήφο των συναδέλφων για παραγοντισμό και υφαρπαγή επιδομάτων που στην παρούσα φάση εκκολάπτονται κρυφίως έως ότου αποκαλυφθούν ως κομματικοί νεοσσοί του συστήματος.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ....!

ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΛΕΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 17 Μάρτιος 2013 16:47