ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

ΔΙΑΡΚΕΣ Ή ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε.

«Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

www.akom-ote.com info@akom-ote

 

 

Αθήνα, 27.10.2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΡΚΕΣ Ή ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

 

ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. (COSMOTE) ;

 

Γιατί το συνδικαλιστικό κίνημα συνεχώς ευαισθητοποιείται μόνο με ακραία περιστασιακά ατυχήματα και αγνοεί, θάλεγε κανείς, παντελώς και σκόπιμα, την διαρκή, ασταμάτητη, καθημερινή και ακατάσχετη αιμορραγία στο έργο των τεχνικών; που έχει αδιαμφισβήτητο ονοματεπώνυμο και λέγεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΤΗΤΑ και το οποίο δυστυχώς εξωθείται προς αφανισμό είτε από την βλαπτική αμέλεια - ολιγωρία του Σ.Κ. είτε από μία σειρά αντισυμβατικών ενεργειών της διοίκησης, όπως:

-Την εκών - άκων καθιέρωση - επιβολή των μονοπρόσωπων συνεργείων.

-Την ασφυκτική πίεση - εξώθηση για υπερφίαλη εντατικοποίηση.

-Την αλόγιστη και έκνομη (πολλάκις) καταπιεστική συμπεριφορά των προϊσταμένων, οι οποίοι και αυτοί βιώνουν κατακόρυφα το σύνδρομο της εντατικοποίησης (για ποσοτική και ποιοτική απόδοση).

-Τον εξορθολογισμό στην εργασία, έτσι όπως τον νοεί η διοίκηση, δηλαδή κάθε άτομο να είναι και προϊστάμενος του εαυτού του (καθ΄ υπέρβαση των φυσικών του δυνάμεων) που αυτό σημαίνει - συνεπάγεται και ο ερχομός του ορυμαγδού της ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να τηρούνται, έστω τυπικά, οι στοιχειώδεις κανόνες εργασίας και τεχνικής υποστήριξης, έτσι όπως ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία Ελληνική και ευρωπαϊκή.

Βέβαια, οι Επιθεωρήσεις Εργασίες παροπλισμένες και ανενεργείς, απλώς υφίστανται. Πιστεύουμε ότι η διοίκηση του Ο.Τ.Ε., εν ονόματι του πνεύματος ανάπτυξης, θα αναδρομολογήσει θέσεις και αντιλήψεις και θα ταυτισθεί με το εργασιακό γίγνεσθαι και την ανάπτυξη του Ο.Τ.Ε. - COSMOTE, σήμερα COSMOTE.

Όμως, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και τα οποία συνιστούν εν τοις πράγμασι την ουσία και τον τύπο υπαγωγής των τεχνικών στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και ενώ αυτά έχουν κερδηθεί με αιματηρούς αγώνες στο παρελθόν, το συνδικαλιστικό κίνημα ολιγωρεί - αδιαφορεί και περί άλλων τυρβάζει .

Απορίας άξιον είναι, γιατί το συνδικαλιστικό κίνημα στον Ο.Τ.Ε. δεν διεκδικεί  το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, (τώρα που αυτή τη στιγμή ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΔΟΜΕΙΤΑΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ), να διεκδικήσουμε την υλοποίηση της προγενεστέρας απόφασης, για ένταξη των τεχνικών στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (για τα όποια θετικά σημαντικά οφέλη προκύπτουν). Η απόφαση υπάρχει, η υλοποίηση όμως είναι ανύπαρκτη.

Γιατί;

Ζητάμε, με κάθε θυσία, την υλοποίηση της απόφασης για ένταξη των εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

 

Η απόφαση υπάρχει.


ΥΛΟΠΟΙΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

 

 


ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

 

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε.

«Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

www.akom-ote.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΜΕ/ΟΤΕ

 

 

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Υπάρχουν σήμερα εν έτει 2015 πρωτοκλασσάτοι συνδικαλιστές

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ

ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΩΤΟΙ

ΔΙΠΛΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ

από το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τη Διοίκηση του Ο.Τ.Ε.;

Π.χ. φαντασθείτε κάποιος να αμείβεται λογικά ως εργαζόμενος στον Ο.Τ.Ε. και ταυτόχρονα ως συνδικαλιστής και ταυτόχρονα ως εκπρόσωπος της διοίκησης του ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ.

Αν τούτο συνέβαινε ή συμβαίνει, ανακοινώστε ως οφείλετε ονόματα, παρατάξεις και συλλόγους.

Σε εποχή οικονομικής κρίσης, αν τούτο λαμβάνει χώρα από ενεργά συνδικαλιστικά στελέχη πρώτης γραμμής, αποτελεί και συνιστά ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ εγκληματικής πράξης.

Καθ΄ ότι και αντιστοίχως πολλοί εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής, ασφυκτιούν υπό το βάρος της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Ευχόμαστε να μην επαληθευθεί η ως άνω παροιμία του θυμόσοφου λαού, ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Υ.Γ.: Σημειώνουμε ότι στην επίσημη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ/ΟΤΕ με ημερομηνία 15.10.2015, καταθέσαμε ως ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ το σχετικό ερώτημα και αναμένουμε ακόμα επίσημη απάντηση από την διοίκηση της ΟΜΕ/ΟΤΕ. Ενδεχόμενη σιωπή, συνιστά συνενοχή, είτε για  θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Ζητάμε ταυτόχρονα από την διοίκηση του Ο.Τ.Ε. να λάβει θέση και αν διαπιστωθεί ότι υπήρχε ή υπάρχει τέτοιο έκτρωμα, να καταδικαστεί καθ΄ ότι συντελείται ωμά και βίαια το αδίκημα της ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.

ΙΔΩΜΕΝ.....


ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 21:06
 

COSMOTEΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε.

«Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

www.akom-ote.com info@akom-ote.com

Υπ΄ αριθμ.                                               Αθήνα, 26.10.2015

Αθήνα, 24.5.2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

COSMOTEΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

 

 

 

Σήμερα (26.10.2015) μεταλλάσσεται η πετυχημένη ιστορική ονομασία του Ο.Τ.Ε. - COSMOTE και ολοκληρώνεται έτσι η COSMOTEΠΟΙΗΣΗ του με την επωνυμία

“COSMOTE”

Επειδή η ιστορία στο πολιτικό, στο κοινωνικό, στο ιστορικό, στο συνδικαλιστικό και στο επιχειρησιακό γίγνεσθαι και δη για τον Ο.Τ.Ε. γράφεται με ημερομηνίες, η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σας καλεί να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της, για να ανακαλύψετε την ατόφια προνοητικότητα, για το τι συμβαίνει στον Ο.Τ.Ε. του σήμερα και το τι είχαμε επισημάνει από το χθες.

Από τις 24.5.2011 είχαμε προβλέψει την αλλαγή του brand name του Ο.Τ.Ε. και την απορρόφηση του πατρικού Ο.Τ.Ε. από την μητρική COSMOTE , και αυτό  συμβαίνει σήμερα η θυγατρική COSMOTE απορροφά τον υπερκεδοφόρο πατρικό Ο.Τ.Ε.

Πιστεύουμε αυτή η αλλαγή σελίδας να έχει μεγαλύτερη και πιο υπερκεδοφόρα διαδρομή από ό,τι πριν, για το καλό της επιχείρησης, της κοινωνίας και των εργαζομένων για μόνιμη και διασφαλισμένη εργασία.

ΓΙΑ ΤΗΝ

 

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

 

COSMOTEΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2011

E-mail Εκτύπωση PDFΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπ΄ αριθμ. 211                                                          Αθήνα, 24.5.2011

Η πρόσφατη τοποθέτηση (με συναίνεση κυβέρνησης - D.T.) του νέου Προέδρου Τζαμάζ Μιχ. στη Διοίκηση του Ομίλου Ο.Τ.Ε., ως και η αποκαθήλωση του προηγούμενου Προέδρου (Βουρλούμη Π.), καταδεικνύει την βούληση των κυρίαρχων μετοχικών εταίρων για το πώς θα αναδρομολογήσουν την πορεία του ομίλου σε Ελλάδα και Βαλκάνια σε ό,τι αφορά α) τη Διοικητική πυραμίδα, β) την περιλάλητη διαχώριση του λειτουργικού κόστους και τέλος γ) την επιχειρησιακή εμπορικοτεχνική πολιτική του ομίλου.

Από ανάληψης των καθηκόντων τους και εντεύθεν, στεγνά, αθόρυβα και ανενόχλητα ο νέος ΦΑΡΑΩ ΤΖΑΜΑΖ Μ., με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε τέσσερις μήνες από Αθήνα μέχρι Βουκουρέστι, εκκαθάρισε όλη την παραδοσιακή διοικητική δομή του Ο.Τ.Ε., την οποία αναδόμησε με άπειρα στελέχη της COSMOTE και της ελεύθερης αγοράς. Αδίστακτα και πριν ακόμα αναλάβουν, εξήγγειλαν απολύσεις στην COSMOTE και με νοηματική αντιστοιχία σηματοδοτούν -ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΟΥΝ το τι θα συμβεί στον Ο.Τ.Ε. σχετικά με τη μείωση του λειτουργικού κόστους (δηλ. απολύσεις προσωπικού). Η έως τέλος Ιουνίου 2011 αγγελθείσα πώληση από την κυβέρνηση τουλάχιστον του 10%-15% του Ο.Τ.Ε. στην D.T. ως και η ταυτόχρονη προφανής νομοθετική καθιέρωση - εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού της COSMOTE ως μοναδικού στον όμιλο Ο.Τ.Ε. με την εξάλειψη κάθε προηγούμενου Γ.Κ.Π., συνιστά το αναπόφευκτο, δηλ. εξόντωση Μονιμότητας αδιακρίτως - αυθαίρετο Διευθυντικό δικαίωμα και ενεργοποίηση του ξεχασμένου όρου 15. (Αγοραπωλητήριο Ο.Τ.Ε. 2008) περί απομάκρυνσης πλεονάζοντος προσωπικού.

Η αναλογία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Τ.Ε. θα είναι: οκτώ (8) Γερμανοί και δύο (2) Έλληνες, χωρίς δικαίωμα VETO. φαινόμενο ανάλογο με χιλιάδες απολύσεις πριν λίγα χρόνια είχαμε στη ROMTELECOM από τον Ο.Τ.Ε., τώρα τις ίδιες απολύσεις θα τις έχουμε στον Ο.Τ.Ε. από την D.T., είτε με νεομοδίτικες εθελούσιες απολύσεις, είτε με μετατάξεις, είτε με αναγκαστικές συνταξιοδοτήσεις.

Η τραγωδία όμως γιγαντώνεται ενισχυτικά και από την παθολογική αδράνεια του Συνδικαλιστικού Κινήματος που αντί να ενωθεί και να ξεσηκωθεί μπροστά στον επερχόμενο ορυμαγδό, αφήνει τη Διοίκηση του Ο.Τ.Ε. ανενόχλητη να ολοκληρώσει μετά βδελυγμίας τα σχέδια της για σταδιακή αφαίρεση του έργου από το προσωπικό, με σκοπό την απαξίωσή του. Τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οι καλωδιακές βλάβες συνεχώς εκχωρούνται - απογαλακτίζονται, οι εργολάβοι αλωνίζουν και ο φόβος σύμπτυξης - συρρίκνωσης των τεχνικών τμημάτων - υπηρεσιών επέρχεται ισοπεδωτικά.

Οι Διοικούντες την COSMOTE και την COSMOROM επεβλήθησαν στον Ο.Τ.Ε. και τη ROMTELECOM. Η πλήρης μετάλλαξη επέρχεται, με την COSMOROM να απορροφά την ROMTELECOM και την COSMOTE να απορροφά τον Ο.Τ.Ε.

Προς επίρρωση τούτων, στην 36η Σ/Α της ΟΜΕ-Ο.Τ.Ε., ο Πρόεδρος του Ομίλου Ο.Τ.Ε., ηθελημένα ή μη, μίλησε σαν Πρόεδρος ενός νέου ΠΑΝΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ Ομίλου COSMOTE, παρά σαν Πρόεδρος του Ο.Τ.Ε. Η Cosmoteποίηση του Ο.Τ.Ε. επήλθε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ Σ.Κ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ ΠΕΤ-Ο.Τ.Ε.

  • Να εγερθεί. Ήδη είναι αργά.
  • Να σταματήσει στο χώρο μας, την ΠΕΤ-Ο.Τ.Ε., ο κομματικός αλληλοσπαραγμός ΔΑΚΕ/ΠΑΣΚΕ, οι οποίες με ακολουθία πλήθους εμφυλιακών ανακοινώσεων μίσους και ύβρεων, υπερασπίζονται εκ περιτροπής το κόμμα τους για το ποιος πώλησε λιγότερο ή περισσότερο τον Ο.Τ.Ε., αγνοώντας τη σοβαρότητα των σημερινών προβλημάτων και των επικείμενων απολύσεων.  
  • Θεωρούμε αντισυμβατική, αποπροσανατολιστική, αστήρικτη, αντικαταστατική, αντισωματειακή και άκρως μονοκομματοπαραταξιακή την ασθενή απόφαση της ΠΕΤ-Ο.Τ.Ε. σε Δ.Σ. - Ε.Ε. για μηνύσεις κατά πρωθυπουργών κλπ. (από το σωματείο μας την ΠΕΤ-Ο.Τ.Ε.). Αυτή τη στιγμή που καταρρέει ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του Ο.Τ.Ε., θα ήταν πιο φρόνιμο να απαιτήσουμε Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα.
  • Αποτελεί εκτροπή και πρωτοφανές συνδικαλιστικό φαινόμενο το Συνδικαλιστικό Κίνημα να αποποιείται ευθυνών και να μετακυλύει ευθύνες στα μέλη του για υπογραφή υπεύθυνων δηλώσεων προς προσφυγή στα δικαστήρια κατά της διοίκησης.
  • Ταυτόχρονα η άφρων φιλοδοξία και ο Ναπολεοντισμός του ενός και της μιας παράταξης στην ΠΕΤ-Ο.Τ.Ε., προκειμένου να πετύχουν εκλογικά αποτελέσματα πέραν του 51% σκοταδίζουν τα πάντα, δημιουργώντας ΔΑΚΕΠΑΣΚΕποίηση της ΠΕΤ-ΟΤΕ, όπου το λόγο θα τον έχουν οι παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και όχι το Σωματείο της πολυφωνίας και των μελών. Τους υπενθυμίζουμε ότι τέτοιες μωροφιλόδοξοι και αμετροεπείς μέθοδοι, με απόλυτη ιστορική και εμπράγματη ακρίβεια, θα οδηγήσουν τους Ναπολεόντιους  σε καταβάραθρο ΒΑΤΕΡΛΩ.

Ήρθε η ώρα της ενότητας, της Ομογενοποίησης και του ενιαίου ψηφοδέλτιου, για να σώσουμε την εργασία μας και να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας.

Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

 


Υ.Γ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΦΛΕΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                                                                                                               ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 20:59
 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Ο ιδρυτής της παράταξης μας ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Καλωσορίζουμε στη σελίδα μας όλους τους  συνάδελφους εργαζόμενους στον όμιλο Ο.Τ.Ε και όχι μόνο, που έχουν ως αρχή και άξια τον ακηδεμόνευτο-ανεξάρτητο-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ συνδικαλισμό.
Η Ακομμάτιστη Ενότητα ιδρύθηκε το 2002 από τον Αλέξανδρο Μαριολη μαζί με άλλους εκλεκτούς συνάδελφους εργαζόμενους στον Ο.Τ.Ε από όλη την Ελλάδα που σκοπό είχαν να καταδείξουν τη σπουδαιότητα  της συναδελφικής αλληλεγγύης χωρίς κομματικές διασυνδέσεις η εξαρτήσεις και από την άλλη η προσπάθεια αυτή μετουσιώθηκε μέσα από ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που αποτυπώθηκε καταρχάς στις εκλογές της ΠΕΤ/ΟΤΕ τον Μάρτιο του 2003 με ένα εκλογικό ποσοστό της τάξης του 6% που στη συνεχεία στις εκλογές του 2006 ανήλθε στο 10% και ακολούθως στις εκλογές του 2009 ανήλθε ακόμη πιο πάνω στο 12.5%

Η Συμπαράσταση και η συνδρομή όλων των συνάδελφων από όλη την Ελλάδα στον Αγώνα αυτό που πρεσβεύει τον ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ συνδικαλισμό και την Προοπτική Ελπίδας για κάθε εργαζόμενο στον Ο.Τ.Ε ήταν και είναι αμέριστη από κάθε σημείο της Ελλάδας.Ανατολική Μακεδονία , Θράκη, Θεσσαλονίκη-Κρήτη-Ήπειρο-Επτάνησα-Πελοπόννησο-Δωδεκάνησα-Αττική-Στερεά Ελλάδα-Κυκλάδες και αλλού.

Πιστεύουμε ότι οι εύθραυστες εργασιακές σχέσεις ως και η καθημερινή αφαίρεση των δικαιωμάτων στην εργασία ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη βούληση μας για προστασία του έργου μας και της εργασίας μας.

Η απάντηση μας στις θυγατρικές κομματικές παρατάξεις είναι ότι η εργασία μας δεν χρειάζεται ιδεολογική κομματική υποστήριξη γιατί η ίδια η εργασία γεννά ιδεολογία και αυτήν υπερασπιζόμαστε σε αυτή την εποχή της μη μονιμότητας και των επικείμενων απολύσεων.

Χαιρετίζουμε με αλληλεγγύη κάθε συνάδελφο και περιμένουμε μηνύματα σας που θα μας βοηθήσουν για το καλύτερο.

Υ.Γ: Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι η δύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ της βούλησης όλων των συναδέλφων που δε χρωστάει σε κανέναν τίποτα, με αρχές και αξίες στον ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό, την αλληλεγγύη και την πάλη για την διάσωση του έργου μας και την διασφάλιση των εργασιακών μας θέσεων. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ από Κόμματα και Παρατάξεις, είτε είναι ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ ,είτε ειναι ΝΔ και ΔΑΚΕ, είτε είναι ΚΚΕ και ΕΣΚ, είτε είναι ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ΑΓΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν απορρίπτουμε συνεργασία που μπορεί να μεγιστοποιήσει αποκλειστικά και μόνο τις πάγιες διεκδικήσεις μας και αρχές μας εις όφελος των εργαζόμενων.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 19:26
 


Σελίδα 5 από 5

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους