ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Ακομμάτιστη Ενότητα Τεχνικών ΟΤΕ

COSMOTEΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Π.Ε.Τ. - Ο.Τ.Ε.

«Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

www.akom-ote.com info@akom-ote.com

Υπ΄ αριθμ.                                               Αθήνα, 26.10.2015

Αθήνα, 24.5.2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

COSMOTEΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

 

 

 

Σήμερα (26.10.2015) μεταλλάσσεται η πετυχημένη ιστορική ονομασία του Ο.Τ.Ε. - COSMOTE και ολοκληρώνεται έτσι η COSMOTEΠΟΙΗΣΗ του με την επωνυμία

“COSMOTE”

Επειδή η ιστορία στο πολιτικό, στο κοινωνικό, στο ιστορικό, στο συνδικαλιστικό και στο επιχειρησιακό γίγνεσθαι και δη για τον Ο.Τ.Ε. γράφεται με ημερομηνίες, η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σας καλεί να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της, για να ανακαλύψετε την ατόφια προνοητικότητα, για το τι συμβαίνει στον Ο.Τ.Ε. του σήμερα και το τι είχαμε επισημάνει από το χθες.

Από τις 24.5.2011 είχαμε προβλέψει την αλλαγή του brand name του Ο.Τ.Ε. και την απορρόφηση του πατρικού Ο.Τ.Ε. από την μητρική COSMOTE , και αυτό  συμβαίνει σήμερα η θυγατρική COSMOTE απορροφά τον υπερκεδοφόρο πατρικό Ο.Τ.Ε.

Πιστεύουμε αυτή η αλλαγή σελίδας να έχει μεγαλύτερη και πιο υπερκεδοφόρα διαδρομή από ό,τι πριν, για το καλό της επιχείρησης, της κοινωνίας και των εργαζομένων για μόνιμη και διασφαλισμένη εργασία.

ΓΙΑ ΤΗΝ

 

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Ο ιδρυτής της παράταξης μας ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Καλωσορίζουμε στη σελίδα μας όλους τους  συνάδελφους εργαζόμενους στον όμιλο Ο.Τ.Ε και όχι μόνο, που έχουν ως αρχή και άξια τον ακηδεμόνευτο-ανεξάρτητο-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ συνδικαλισμό.
Η Ακομμάτιστη Ενότητα ιδρύθηκε το 2002 από τον Αλέξανδρο Μαριολη μαζί με άλλους εκλεκτούς συνάδελφους εργαζόμενους στον Ο.Τ.Ε από όλη την Ελλάδα που σκοπό είχαν να καταδείξουν τη σπουδαιότητα  της συναδελφικής αλληλεγγύης χωρίς κομματικές διασυνδέσεις η εξαρτήσεις και από την άλλη η προσπάθεια αυτή μετουσιώθηκε μέσα από ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που αποτυπώθηκε καταρχάς στις εκλογές της ΠΕΤ/ΟΤΕ τον Μάρτιο του 2003 με ένα εκλογικό ποσοστό της τάξης του 6% που στη συνεχεία στις εκλογές του 2006 ανήλθε στο 10% και ακολούθως στις εκλογές του 2009 ανήλθε ακόμη πιο πάνω στο 12.5%

Η Συμπαράσταση και η συνδρομή όλων των συνάδελφων από όλη την Ελλάδα στον Αγώνα αυτό που πρεσβεύει τον ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ συνδικαλισμό και την Προοπτική Ελπίδας για κάθε εργαζόμενο στον Ο.Τ.Ε ήταν και είναι αμέριστη από κάθε σημείο της Ελλάδας.Ανατολική Μακεδονία , Θράκη, Θεσσαλονίκη-Κρήτη-Ήπειρο-Επτάνησα-Πελοπόννησο-Δωδεκάνησα-Αττική-Στερεά Ελλάδα-Κυκλάδες και αλλού.

Πιστεύουμε ότι οι εύθραυστες εργασιακές σχέσεις ως και η καθημερινή αφαίρεση των δικαιωμάτων στην εργασία ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη βούληση μας για προστασία του έργου μας και της εργασίας μας.

Η απάντηση μας στις θυγατρικές κομματικές παρατάξεις είναι ότι η εργασία μας δεν χρειάζεται ιδεολογική κομματική υποστήριξη γιατί η ίδια η εργασία γεννά ιδεολογία και αυτήν υπερασπιζόμαστε σε αυτή την εποχή της μη μονιμότητας και των επικείμενων απολύσεων.

Χαιρετίζουμε με αλληλεγγύη κάθε συνάδελφο και περιμένουμε μηνύματα σας που θα μας βοηθήσουν για το καλύτερο.

Υ.Γ: Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι η δύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ της βούλησης όλων των συναδέλφων που δε χρωστάει σε κανέναν τίποτα, με αρχές και αξίες στον ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό, την αλληλεγγύη και την πάλη για την διάσωση του έργου μας και την διασφάλιση των εργασιακών μας θέσεων. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ από Κόμματα και Παρατάξεις, είτε είναι ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ ,είτε ειναι ΝΔ και ΔΑΚΕ, είτε είναι ΚΚΕ και ΕΣΚ, είτε είναι ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ΑΓΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν απορρίπτουμε συνεργασία που μπορεί να μεγιστοποιήσει αποκλειστικά και μόνο τις πάγιες διεκδικήσεις μας και αρχές μας εις όφελος των εργαζόμενων.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 19:26
 


Σελίδα 4 από 4

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους